Agricultura

Tot mai multi fermieri romani aleg produsele Corteva Agriscience

In sezonul 2021-2022, numarul clientilor care mizeaza pe solutiile propuse de compania internationala Corteva Agriscience a crescut semnificativ. Comparativ cu anul precedent, peste 9.100 de ferme au ales semintele de porumb de inalta calitate ale brandului Pioneer® si peste 6.100 au optat pentru semintele de floarea-soarelui. Solutiile moderne de protectia plantelor Corteva a crescut cu peste 10.000 de clienti fata de anul trecut.

Principalii factori care au determinat cresterea numarului de clienti au fost introducerea constanta a unui numar tot mai mare de produse inovatoare pe piata din Romania, precum si diversitatea portofoliului de porumb, floarea soarelui si rapita, care le permite cultivatorilor sa se orienteze catre hibrizii din ce in ce mai bine adaptati conditiilor climatice aflate intr-o continua schimbare.

Simultan, fermierii romani au apreciat avantajul programului “One Face”, care este o abordare unica in Corteva Agriscience, ce implica unificarea serviciilor pentru clienti la nivelul unui singur reprezentant de vanzari pentru a le facilita colaborarea cu compania – atat pentru produsele de protectia plantelor, cat si pentru seminte.

“Corteva Agriscience lucreaza in beneficiul clientilor sai pentru a le oferi cele mai bune produse inovatoare care sa-i ajute sa depaseasca provocarile cu care se confrunta agricultura din zilele noastre. Legatura cu fermierii este cea mai importanta pentru noi si incercam sa le oferim cele mai potrivite solutii”, spune Jean Ionescu, Country Leader Romania si Moldova. “Abordarea unica a serviciilor pentru clienti ne ajuta sa purtam o conversatie directa cu fermierul pentru a afla dificultatile, cat si nevoile acestuia. Clientii si partenerii nostri sunt pe primul loc si continuam sa-i servim la standarde inalte.”