Eveniment

SIAL 2022 se concentrează pe industria cărnii

SIAL Paris, care va avea loc în perioada 15-19 octombrie la Paris Nord Villepinte, este cel mai mare târg profesional alimentar din lume, cu peste 7.000 de expozanți și 400.000 de produse din zece sectoare diferite. De la ingrediente la legume și de la produse ecologice la alimente congelate, întreaga industrie alimentară se adună la SIAL Paris pentru a discuta și a-și dezvolta afacerea.

Printre aceste companii, multe aparțin unui sector care intră din ce în ce mai mult sub observatie: carnea. În timp ce proteinele alternative câștigă teren, industria cărnii rămâne un sector foarte dinamic în Franța și în străinătate și deține cărțile câștigătoare pentru un viitor durabil. Domeniile pentru care vor fi prezentate soluții concrete la următoarea ediție a SIAL includ: reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, garantarea bunăstării animalelor, protejarea solurilor sănătoase, optimizarea managementului apei, limitarea risipei alimentare, asigurarea trasabilității și siguranței produselor și optarea pentru ambalaje durabile . Tema „Own the Change” a SIAL invită profesioniștii din industria alimentară să se adune, să profite de acest moment in plina schimbare și să facă industria alimentară mai sustenabilă.

Demonstrând importanța industriei carnii pentru târg, secțiunea este în continuare clasificată în trei domenii: carne procesata, carne de pasare și vânat și roduse din carne de porc.