Zootehnie

Familia Safir se regăsește pe lista participanților la CARNEXPO București și SIAL Paris

În acţiunile sale de a avea alături doar parteneri de încredere, dar şi pentru o evoluţie continuă, corectă şi frumoasă, Familia Safir va participa anul acesta la târguri din industria cărnii cu notorietate precum CARNEXPO Bucureşti şi SIAL Pariş.
Pentru cei care sunt curioşi cu privire la activitatea Familiei Safir, au întrebări despre producţie, vor să cunoască produsele sau chiar să le guste, între 29 Septembrie şi 2 Octombrie Safir spune prezent la CARNEXPO Bucureşti.
Astfel compania care activează în industria cărnii din România de peste 30 de ani se focuseaza pe întâlnirile cu alţi specialişti din industria alimentară şi furnizori, autorităţi locale şi experţi în comerţul internaţional cu carne de pasăre.
Şi pentru că fabricile Familiei Safir se dezvoltă constant, iar portofoliul de produse din carne de pasăre se extinde spre noi parteneriate, compania se aşteaptă să cunoască fermieri, producători de produse alimentare, furnizori de materii prime, condimente, echipamente sau maşini.
În cadrul CARNEXPO, cea mai mare expoziţie de carne din Europa de Sud-Est, Familia Safir îşi expune la stand cele trei tipuri de carne de pasăre comercializată: pui standard – caracterizat de frăgezime şi culoare naturală, carne preparată – ce conţine condimente naturale şi doar carne de pasăre, pui crescut lent – conform celei mai riguroase certificări din Olanda, Beter Leven.
Participarea la CARNEXPO Bucureşti şi SIAL Pariş reprezintă încă o dovadă că Familia Safir este în căutare constantă de evoluţie, parteneriate de lungă durată, tehnologii moderne şi oameni cu aceleaşi viziuni: care oferă tot ce e mai bun.
Află mai multe despre Familia Safir aici: www.safir.ro