Retail

Plata cu tichetele sociale „Sprijin pentru Romania”, disponibila in Kaufland

De la inceputul lunii august, plata cu tichetele sociale din programul „Sprijin pentru Romania” va fi disponibila in toate magazinele Kaufland din tara. In prima etapa, sunt acceptate cardurile sociale emise de Sodexo si Up Romania.

Voucherele sociale din programul guvernamental „Sprijin pentru Romania” sunt destinate achizitiei de produse alimentare si de mancare calda, precum preparatele de la punctul Grill din parcarea magazinelor Kaufland. Astfel, clientii vor fi indrumati de catre angajatii de la casele de marcat sa separe produsele alimentare de cele non-alimentare, care vor fi achitate folosind un alt mijloc de plata.

Plata la casele de marcat se efectueaza ca plata cu orice alt card. Cardul social pentru alimente permite plati contactless, inca de la prima tranzactie, prin apropierea sa de terminalul POS.

Cardurile sunt alimentate de catre autoritati la fiecare doua luni cu cate 250 de lei, in patru transe, pana la sfarsitul anului.

Potrivit reglementarilor, se interzice utilizarea cardului in alte scopuri decat cele pentru care a fost emis, in caz contrar se sanctioneaza conform legii.