Food

Tazz livreaza direct pe plajele din Mamaia si Constanta

Platforma Tazz a lansat un nou serviciu de livrare pe timpul verii, direct pe plajele si la cazarile din Mamaia si Constanta.

Astfel, Tazz a incheiat parteneriate cu 250 de restaurante locale si cu 13 plaje: The Beach by Shut Up, Zoom Beach, Mystyryum, Vera, Paco, Tortuga, One Beach 1 si 2, La bicicleta, Yes Beach, Mondo Beach, Zen Beach si Cotton Beach.

„In perioada de vara, nu e niciun secret ca oamenii isi petrec mult timp in afara locuintei, fie ca vorbim de vacante sau de viata de zi cu zi. In consecinta, asa cum facem de fiecare data, ne-am adaptat serviciile la comportamentul clientilor si am lansat livrarea pe plajele partenere din Constanta si Mamaia, acoperind in acelasi timp si zonele de cazare”, afirma Razvan Acsente, Chief Marketing Officer Tazz.

Printre produsele livrate de Tazz se afla: inghetata, dulciurile si snacks-urile, bauturi alcoolice si non-alcoolice, tutun, gheata, dar si carti si accesorii de plaja – jucarii de apa, produse de protectie solara, dermatocosmetice, prosoape, slapi si jocuri de societate.