Retail

Lantul de magazine Penny livreaza prin Bringo

Bringo si Penny, retailerul alimentar tip discounter, anunta un parteneriat in urma caruia clientii lantului de magazine vor putea comanda prin aplicatie, potrivit unui comunicat. Intr-o prima etapa, consumatorii care vor comanda prin Bringo in zona Bucuresti – Ilfov, Constanta, Mangalia, Navodari si Mamaia vor putea accesa magazinele Penny incluse in aplicatie, pentru ca ulterior numarul de magazine incluse in platforma  sa creasca treptat. Prin Bringo, utilizatorii vor avea la dispozitie intreaga gama de produse existenta si in magazinele fizice Penny, de la alimente si bauturi, pana la jucarii si produse pentru bebelusi, ingrijire personala sau casa si gradina.

“In cei cinci ani de cand s-a lansat, Bringo a continuat sa creasca si sa ofere solutii rapide si de calitate pentru e-grocery si nu numai, printr-un model unic in Romania: cumparaturi online, asa cum le-ar face fiecare dintre noi si livrate cu grija. Bringo isi propune sa fie mai mult decat un serviciu, sa fie un partener de nadejde, iar acest lucru inseamna, printre multe altele, sa le putem oferi oamenilor cat mai multe optiuni din care pot alege cu incredere. Suntem bucurosi de noul parteneriat construit alaturi de PENNY, fiind un pas natural pe care il facem intr-o directie de interes pentru ambele companii, intr-o piata dinamica, in dezvoltare”, spune Ioana Ilie-Dobre, CEO Bringo Romania.

“Pentru noi, este prioritar sa ne dezvoltam si sa raspundem solicitarilor clientilor, iar parteneriatul cu Bringo este inca un pas in dezvoltarea strategiei de omnichannel. Cautam parteneriatele in lumea online, pentru a fi mai aproape de comportamentul actual al clientilor, dar si solutii pentru a fi mai aproape de romani, in cat mai multe orase din tara. Parteneriatul cu Bringo este un pas inainte spre a ajunge mai usor si mai rapid in casele acestora, salvandu-le astfel timp pentru alte prioritati din vietile lor”, a declarat Daniel Gross, CEO PENNY Romania.

Bringo este o aplicatie de cumparaturi online cu peste 200 de magazine partenere. In total, din aplicatie se pot comanda peste 90 000 de produse cu livrare intre 30 si 90 minute. Aplicatia Bringo include un serviciu de personal shopper, adica o persoana dedicata pentru fiecare comanda, ceea ce permite modificari ale listei de cumparaturi  in timp real. Bringo este disponibila in 37 de orase din Romania, dar si in alte patru tari, prin Bringo International.

Penny,  concept al grupului german REWE, a deschhis primul magazin  pe piata locala in anul 2005, iar acum opreaza un lant de 312 magazine deservite de patru centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda, Bacau si Filiasi. Compania are peste 5.800 de angajati.