Food

Activia a lansat o noua gama de iaurturi de baut fara zahar adaugat

Activia a lansat noi sortimente de iaurturi de baut fara zahar adaugat, dedicata consumatorilor care isi doresc un regim alimentar echilibrat si diversificat.

Noile iaurturi de baut Activia Fara Zahar Adaugat (zaharurile din compozitie provin doar din laptele si fructele folosite in reteta) contin miliarde de fermenti Bifidus ActiRegularis. In plus, noua gama de iaurturi de baut Activia nu contine coloranti sau conservanti, iar zaharurile din compozitie provin doar din laptele si fructele folosite in reteta.

Iaurturile de baut Activia Fara Zahar Adaugat contin calciu care contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive. Noile iaurturi de baut sunt disponibile pentru consumatori in trei variante: cu Seminte de Chia, cu Banane, Piersici si Ananas sau cu Banane, Mere si Cirese Dulci.

„Inca din 2001, anul in care brandul Activia a fost lansat pe piata din Romania, am inceput sa rescriem povestea fermentarii laptelui. Astazi, ne mandrim cu o gama diversificata de iaurturi Activia de inalta calitate. Noua gama vine in intampinarea consumatorilor cu produse absolut delicioase, a caror dulceata vine doar din lapte si fructele prezente in mod natural, fiecare iaurt de baut Activia continand miliarde de fermenti Bifidus Actiregularis”, declara Lavinia Barbu, Senior Brand Manager Activia.

Fara zahar adaugat si prietenoase cu mediul

Noile iaurturile de baut Activia sunt disponibile in format de 250 g sau in varianta multipack, in ambalaje realizate in proportie de 93% din materiale pe baza de plante si anume trestie de zahar,  ceea ce contribuie la reducerea amprentei de carbon a acestora cu pana la 47%. In plus, fibrele lemnoase rezistente folosite in ambalajele produselor din gama Fara Zahar Adaugat pot fi reciclate de mai multe ori, astfel incat acestea continua sa genereze valoare.