Bauturi

Ilie Nastase a lansat colectia de vinuri Nasty, disponibila doar la Carrefour

Vinurile din colectia Nasty, semnate de Ilie Nastase si produse de crama Domeniile Prince Matei, sunt disponibile incepand cu luna iulie, doar la Carrefour, prin programul Deschidem Vinul Romanesc, dezvoltat de retailerul francez. Colectia poate fi descoperita in hipermarketurile Carrefour Baneasa si Corbeanca, in zona special dedicata vinurilor, WineSquare. Carrefour este singurul retailer din Romania ce gazduieste vinul campionului care a facut istorie in tenisul romanesc.

„Ne bucuram sa oferim clientilor Carrefour inca un vin de exceptie prin programul Deschidem Vinul Romanesc, un vin semnat de campionul care a scris istorie pentru Romania. Acesta este si unul dintre obiectivele pe termen lung ale programului nostru. Colectia Nasty ne dovedeste inca o data valorea vinului autohton si potentialul pe care il are de a castiga un meci important, acela de a deveni un brand de tara. Cele trei cupaje din colectie au fost create din soiuri deosebite, perfecte pentru a sarbatori fiecare poveste de succes”, a declarat Vincent Arnault, Director Achizitii si Supply Chain Carrefour Romania.

Colectia Nasty reuneste trei vinuri de exceptie, trei cupaje perfecte, produse de crama Domeniile Prince Matei, o crama din Muntenia, care ne aduce constant vinuri moderne si elegante, din Dealu Mare. In WineSquare Carrefour Baneasa si Corbeanca se vor regasi:

  • Nasty Cuvée Alb (Feteasca Alba si Feteasca Regala) – usor si proaspat, potrivit pentru preparate pe baza de sosuri albe, gratare usoare sau chiar legume;
  • Nasty Cuvée Rosé (Cabernet Sauvignon, Pinot Noir si Feteasca Neagra) – vibrant si elegant, deschis alaturi de carnuri usoare;
  • Nasty Cuvée Rosu (Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra) – seducator si expresiv, care poate fi deschis seara, la o cina cu prietenii.

„Sunt un mare iubitor de vinuri, iar cel rosu va ramane intotdeauna preferatul meu, dar in colectia Nasty fiecare pasionat de vinuri isi va gasi sortimentul perfect pentru el. Este o colectie pe care imi doresc sa o promovez peste tot in lume, asa ca nu intamplator vinurile se regasesc de acum in programul Deschidem Vinul Romanesc. Performanta se construieste prin munca de echipa, iar alaturi de Carrefour si de crama Domeniile Prince Matei, imi doresc sa ajutam vinul romanesc sa castige trofeul cel mai important, de a deveni un simbol de recunoastere a valorilor si a mandriei locale”, a declarat Ilie Nastase, cu ocazia listarii colectiei Nasty in WineSquare Carrefour Corbeanca si Baneasa.

Disponibilitatea colectiei Nasty in magazinele Carrefour Corbeanca si Baneasa a fost marcata printr-o experienta de degustare alaturi de Ilie Nastase, de reprezentantii Carrefour si reprezentanti ai cramei Domeniile Prince Matei, ghidata de Marinela Ardelean, critic international de vin si ambasadorul programului Deschidem Vinul Romanesc.