Parteneriate

evoMAG extinde optiunile de livrare rapida si integreaza serviciile BeeFast

evoMAG extinde optiunile de livrare rapida si le ofera clientilor o noua optiune, in parteneriat cu platforma de curierat ultrarapid BeeFast, ce presupune livrarea produselor in mai putin de doua ore de la momentul plasarii comenzii.

Potrivit unui comunicat al companiei, serviciul este disponibil pentru majoritatea categoriilor de produse ce pot fi transportate de o singura persoana si poate fi accesat in Bucuresti.

“Parteneriatul se inscrie in obiectivul nostru de a oferi o experienta de shopping fara cusur la evoMAG, iar livrarea cat mai rapida este un obiectiv important in strategia de dezvoltare a evoMAG, alaturi de diversificarea optiunilor de livrare rapida a comenzilor. Estimam ca anul acesta vor fi livrate peste 55.000 de comenzi prin toate cele 4 platforme partenere de livrare rapida”, spune Mihai Patrascu, director general evoMAG.

Acesta a subliniat ca evoMAG este magazinul online de tehnologie din Romania cu cele mai multe optiuni de livrare.

“Ne bucura parteneriatul cu evoMAG din doua perspective: una, legata de dezvoltarea organica a BeeFast in segmentul big eCommerce, unde livrarea super-rapida devine accelerat un must-have, a doua, legata de satisfactia de a face un parteneriat cu o companie romaneasca ce se bate cu brio pe piata dificila a marilor platforme de eCommerce. Lansam impreuna un serviciu de livrare sub doua, ore care va aduce satisfactie – atat noua, cat si clientilor evoMAG din Bucuresti”, spune Cristian Grozea, CEO BeeFast.

Toate produsele comandate prin BeeFast se afla in stocul evoMAG si sunt disponibile imediat. Comenzile pot fi platite online, cu cardul, iar serviciul poate fi accesat de luni pana vineri, in intervalul 9:00 – 17:30 (daca ultima comanda este plasata la 17:30, coletele vor fi livrate pana la ora 19:30).

Costul serviciului de livrare prin BeeFast este de 44,9 lei (TVA inclusa) si este imediat afisat in cosul clientului, dupa ce este selectat acest tip de livrare,se mai arata in comunicat.

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comert electronic din Romania. Magazinul online comercializeaza zeci de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care si trotinete si accesorii pentru trotinete) si pentru casa si gradina, iar anul trecut a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din Romania care ofera un astfel de serviciu.

evoMAG este companie romaneasca de familie, cu peste 16 ani de experienta in domeniu, fondata de Mihai Patrascu, care ocupa, in continuare, pozitia de director general.