Bauturi

A 13-a editie a Targului de bere la Auchan: peste 350 de sortimente la raft, 50% fabricate in Romania

In perioada 22 iunie – 19 iulie, Auchan Romania organizeaza cea de-a XIII-a editie a Targului de bere, cel mai mare targ de bere din comertul local si unul dintre evenimentele emblematice ale companiei. Astfel, in aceasta perioada, in toate hipermarketurile Auchan si in magazinul online auchan.ro, clientii vor avea acces la o selectie extinsa de sortimente de bere, atat productii romanesti, inclusiv beri artizanale, cat si de import.

In continuarea actiunilor de sustinere a producatorilor locali, si aceasta editie a Targului de Bere propune o gama variata de beri fabricate in Romania. Astfel, aproximativ 50% din oferta targului, respectiv 175 de articole, este reprezentata de productii locale, printre acestea numarandu-se si 55 de beri artizanale, precum: Arrogant, Barlog, Bere Grivita, Capra Noastra, Csiki Sor, Sapte Coline sau Zaganu.

De asemenea, in cadrul targului, clientii vor putea alege si din cele peste 200 de beri de renume international, originare din tari precum Belgia, Cehia, Danemarca, Franta, Italia, Olanda sau Statele Unite. Potrivit companiei, aproximativ 20% din oferta curenta a targului este formata din noutati. De asemenea, o alta noutate a editiei din acest an o reprezinta dezvoltarea gamei de bere aromatizata fara alcool, in ton cu tendintele acestui segment de piata.

In ceea ce priveste oferta berilor de import, clientii vor regasi la raft si in online specialitati bavareze, precum Paulaner, Weltenburger Franziskaner, beri de abatie (Leffe), craft (Kastel, Chouffe sau Hobgoblin), dar si beri trapiste, precum Chimay, Rochefort sau Westmalle.

„Targul de Bere este unul dintre evenimentele noastre emblematice care reuneste atat marii berari ai Romaniei, cat si producatorii de bere artizanala locala, pe care ii avem in magazinele noastre pe scara larga, oferind astfel clientilor ocazia de a se bucura de o selectie complexa de beri fabricate chiar in tara noastra. In egala masura, oferta targului este completata de o multime de specialitati internationale, selectate din peste 15 tari, prin care ne invitam clientii sa retraiasca experientele si momentele frumoase petrecute in vacantele de peste hotare”, a declarat Tiberiu Danetiu, Director Marketing Auchan Retail Romania.

Targul de Bere se deruleaza in toate cele 33 de hipermarketuri Auchan, dar si online, pe auchan.ro, de unde clientii pot comanda rapid sortimentele preferate de bere, precum si produse complementare servirii acesteia (pahare, halbe, etc) dar si o vasta selectie de gustari. Comenzile pot fi livrate la domiciliu, la nivel national, standard sau expres, sau ridicate din cel mai apropiat magazin Auchan prin serviciile gratuite Click&Collect si Drive.