Eveniment Parteneriate

“UMAMI: al 5-lea gust” devine partener CARNEXPO cu scopul promovarii industriei carnii romanesti

CARNEXPO, cel mai important promotor al sectorului de carne din Romania, lanseaza un parteneriat pe termen lung cu “UMAMI: al 5-lea gust”, una dintre cele mai urmarite emisiuni culinare ce ruleaza pe PRO TV in fiecare duminica dimineata.

UMAMI este o platforma profesionista care promoveaza business-urile din sectorul HoReCa si tot ce inseamna bunul gust, cu ajutorul profesionistilor din bucataria nationala si internationala.

“Prin acest parteneriat, dorim sa aducem in prim plan produsele locale inovative, cele care sa contribuie la modernizarea gastronomiei romanesti. De aceea, este important ca specialistii din industria carnii si cei din HoReCa sa conlucreze pentru a descoperi preparate inedite, dar si pentru a incuraja consumatorii sa experimenteze gusturi noi si sa adopte o alimentatie sanatoasa”, declara Eugen CAPRA, CEO CARNEXPO.

Colaborarea dintre Umami si CARNEXPO a inceput sa se contureze odata cu aparitia in cadrul emisiunii a specialistului Eugen CAPRA, cel care va avea misiunea de a reprezenta imaginea industriei carnii romanesti.

“UMAMI este o adevarata sursa de inspiratie pentru pasionatii de bun gust, iar acest parteneriat vine sa intareasca acest concept. Eugen CAPRA va fi prezent in fiecare editie a emisiunii Umami in calitate de specialist in industria carnii si va contribui cu know how la modernizarea preparatelor romanesti”, adauga Lucian Marinescu, fondator Happening Media si UMAMI.

Despre UMAMI

In fiecare duminica, la PRO TV, incepand cu 10.30, toti iubitorii artei culinare sunt invitati sa urmareasca emisiunea UMAMI si sa descopere retete deosebite si meniuri pentru toate gusturile si ocaziile.

Despre CARNEXPO

CARNEXPO este cea mai mare expozitie de carne si preparate din carne ce va avea loc anul acesta in perioada 29.09 -02.10 2022 la Romaero in Bucuresti, un concept ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei carnii, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata.