HoReCa

Pizza Hut a deschis un nou restaurant de tip Express

Sphera Franchise Group, care detine brandul Pizza Hut in Romania, a adaugat recent in portofoliu o noua unitate de tip Express, in Targu Jiu. Formatul a fost lansat la finalul anului 2021, odata cu deschiderea unei prime locatii in orasul Buzau.

Conceptul Express presupune pregatirea si servirea produselor intr-un timp scurt, de aproximativ cinci minute, si pune la dispozitia consumatorilor o experienta completa si rapida, ca urmare a adaptarii la diverse ocazii de consum. Noul restaurant se afla in zona de food-court a Centrului Comercial Shopping City Targu Jiu, avand o suprafata de aproximativ 70 mp.

„Suntem bucurosi sa anuntam inaugurarea unei noi unitati Pizza Hut in Romania, tinand cont de provocarile pe care le traversam, si sa reconfirmam astfel angajamentul pe care ni l-am luat fata de consumatorii nostri in urma cu aproape 28 de ani – a ramane intotdeauna relevanti, conectati la cele mai noi trenduri ale pietei si la obiceiurile de consum. Conceptul de restaurante Express le ofera fanilor posibilitatea de a se bucura de produsele lor preferate intr-un timp cat mai scurt. Strategia de business de anul acesta vizeaza in continuare expansiunea si inovatia, astfel ca, in decursul urmatoarelor luni, ne propunem sa anuntam si alte actiuni de acest tip”, a declarat Adrian Hulubescu, Director General Pizza Hut Romania.

Pizza Hut a intrat pe piata din Romania in 1994, odata cu deschiderea primului restaurant din Calea Dorobantilor, iar in prezent detine 20 de restaurante de tip Dine-In, 21 locatii Pizza Hut Delivery si 2 unitati Express.