Eveniment

Companii de top si-au anuntat deja prezenta la BUCHAREST FOOD EXPO & CARNEXPO 2022

In toamna aceasta, Bucharest Food Expo (BFE) devine scena principala a produselor alimentare romanesti si cea mai importanta platforma de promovare pentru companiile din sectorul agro-alimentar.

BFE se desfasoara in perioada 29 Septembrie– 02 Octombrie 2022 la Romaero, in Bucuresti. La prima editie este estimat un numar de peste 200 de expozanti si mai mult de 25.000 de vizitatori.

Aceasta platforma dezvolta un nou concept de expozitie, business to business, prin care producatorii, furnizorii si distribuitorii de alimente din Romania vor avea posibilitatea sa-si prezinte produsele si serviciile specialistilor din HoReCa si retail cu scopul de a dezvolta si consolida noi parteneriate de afaceri.

Companii de top si-au anuntat deja prezenta la BUCHAREST FOOD EXPO & CARNEXPO: SCANDIA, MALINA, SAFIR, MOLDOVAN, SERGIANA, KARPATEN MEAT, CIA ABOLIV, MANDY, SAMCOM AS, OPTIMEAT, DISTRIFRESH, ROMFERM, EURO BUFALLO, AUTHENTIC MEAT, ALFREDO SEAFOOD, ABATORRO, PONTIC MEATPEDIA, CASA ANGUS, ATELIERUL DE PASTRAMA, RIA DO TRADING,UTILIA FOOD SYSTEMS, BILANCIA, BARONCINI, HORECO, MEAT TECHNIC SERVICE, IT GENETICS, CARMANGERIA ROXANA, D-ALE PORCULUI, FRATIA CEAUNELOR, BOBY CUSTOM KNIFE, KNIFE HUB, CARMANGERIA OZANA, MEATNG HORECA, REPUBLIKA PLJESKAVICA, KBA FOOD BOX, VECTRON, CSB SYSTEM, CHEF WORKS, BRAGARD, TOYOTA MATERIAL HANDLING.

De ce ar trebui sa fie Bucharest Food Expo ( BFE ) urmatoarea ta destinatie
BFE este scena principala a produselor alimentare romanesti, un hub central pentru a invata despre cele mai recente tendinte si inovatii din sector. BFE este un targ international care primeste cei mai multi participanti de profil, de la procesarea alimentelor, controlul si managementul productiei, proiectari de fabrici, la producatori de produse alimentare, distribuitori, importatori, angrosisti, comercianti cu amanuntul si HoReCa.

BFE Forum este scena dezbaterilor profesionale si se va concentra pe subiecte ce tin de dezvoltarea industriei alimentare in Romania, cat si despre noile tendinte de piata precum proteinele alternative, inteligenta artificiala in practicile alimentare, transparenta, trasabilitate si green energy.

Evenimentul ofera oportunitati de a creste gradul de cunoastere a marcii si de a castiga recunoastere. In plus, profesionistii se pot conecta cu alti specialisti, inclusiv cu potentiali parteneri de afaceri.

Fiecare sector, precum carne si preparate din carne, produse lactate, panificatie, bauturi, legume si fructe, echipamente si utilaje, va prezinta o gama larga de produse. Expozitia permite atat start-up-urilor, cat si companiilor lider sa obtina vizibilitatea dorita in cadrul evenimentului.

Inscrie-te aici!

BUCHAREST FOOD EXPO 2022 in cifre:
– peste 10 000 mp suprafata expozitionala
– peste 200 de standuri expozitionale
– peste 25 000 vizitatori
– peste 50 speakeri
– peste 50 prezentari

CARNEXPO se desfasoara in cadrul Bucharest Food Expo 2022
CARNEXPO este cea mai importanta expozitie internationala dedicata industriei carnii si domeniilor conexe din Romania si se va desfasura anul acesta in paralel cu expozitia Bucharest Food Expo, un concept nou ce reprezinta punctul de intalnire al ideilor, tendintelor si tehnologiei de ultima generatie, un cumul valoros de informatii specializate pentru toti cei care activeaza in industria alimentara.

Producatorii, importatorii si furnizorii din industria alimentara isi dau intalnire in cadrul unui eveniment complet, axat pe promovarea tuturor segmentelor de baza, incepand de la zootehnie, abatorizare, procesare, materii prime, condimente, carne si preparate din carne, echipamente si utilaje.

Pe langa promovarea produselor si stabilirea de noi relatii de afaceri, organizatorii ofera posibilitatea jucatorilor din domeniul carnii sa interactioneze cu reprezentanti ai autoritatilor, pentru a afla care sunt intentiile acestora in domeniul in care activeaza, dar si cu specialisti pentru a primi consultanta de specialitate.

Pe parcursul desfasurarii targului, vor avea loc intalniri de afaceri, dar si dezbateri si conferinte ce vor reuni intr-un mediu dinamic, reprezentanti de marca din Ministerul Agriculturii, lideri de opinie din sectorul de carne, presedinti ai asociatiilor patronale, oameni de afaceri, diplomati si jurnalisti din tara si strainatate.

Programul de evenimente CARNEXPO va oferi participantilor oportunitatea de a vedea si experimenta inovatii, de a lua parte la prelegeri si discutii si de a gasi inspiratie pentru produse si solutii noi.

Vizitatorii specialisti asteapta cu nerabdare expozitia CARNEXPO de anul acesta dupa o pauza de doi ani de zile. Acestia provin din zona de industrie alimentara, distributie, retail sau HoReCa si sunt interesati sa afle care sunt ultimele inovatii si tendinte in sectorul de carne si preparate din carne.