Food

Laptaria cu Caimac sarbatoreste 4 ani prin lansarea unei game de unturi

Laptaria cu Caimac, producatorul de lactate 100% romanesti, naturale si minim procesate, implineste 4 ani de activitate si lanseaza o noua gama de produse. Cele trei tipuri de unt, Untul cel laptos, Untul cel sarat-afumat si Untul cel cu leurda, sunt deja disponibile in marile lanturi de magazine si online, pe Freshful.ro.

Noua gama de unturi este cea mai recenta extindere a portofoliului de produse al Laptariei cu Caimac. In ultimul an, alte trei noi produse au fost lansate pe piata: Iaurtul cu miere si polen, Rotocolul de cascaval si Iaurtul racoros. De asemenea, compania planuieste extinderea continua a gamei de produse anul acesta, dupa lansarea untului, concentrandu-se pe categoria de bauturi pe baza de lapte sau iaurt, branzeturi maturate si branzeturi cremoase.

Astfel, luna iunie marcheaza doua evenimente importante pentru Laptaria cu Caimac. Pe langa lansarea celor trei tipuri de unt, compania sarbatoreste aniversarea a patru ani de la lansare, in cadrul unui picnic care va avea loc pe 18 iunie, incepand cu ora 9:00, la Roaba de Cultura din Parcul Herastrau.

„Am ascultat de consumatorii nostri, care si-au dorit foarte mult untul, iar dupa o lunga serie de teste si experimente am ajuns, intr-un final, la trei tipuri de unt de care suntem extrem de mandri: Untul cel laptos, Untul cel sarat-afumat si Untul cel cu leurda. Am vrut sa acoperim o paleta larga de retete care se bazeaza pe unt, de la mic-dejun si pana la cina. Astfel, am ajuns la aceste trei variante, care ofera versatilitate in bucatarie si care, zicem noi, sunt atat de bune incat nu rezista prea mult pe masa!”, spune Madalina Cocan, CEO Agroserv Mariuta.

In 2021, cele mai bine vandute produse au fost Laptele, Iaurtul natural si Smantana dolofana, acestea fiind accesibile in peste 2.500 de magazine fizice, precum Mega Image, Carrefour, Auchan, Cora, Profi, Carrefour Market/Express, Selgros sau Metro, dar si online pe Freshful.ro, Bolt Market, sau alte platforme. Produsele Laptaria cu Caimac pot fi gasite si in peste 400 de magazine mici si bacanii.

Productia de lapte a fermei a ajuns la o capacitate anuala de peste 15.000.000 litri, acestia fiind utilizati pentru fabricarea urmatoarelor produse: Laptele, Iaurtul natural, Iaurtul de 10, Iaurtul mic, Iaurtul cu miere si polen, Sana, Laptele batut, Iaurtul de baut, Iaurtul racoros, Ayranul, Smantana dolofana, Smantana proaspata, Laptele condensat indulcit, Ciocolata-n lapte, Casul zvantat, Branza proaspata de vaci, Miezul de branza, Branza Mariuta, Branza englezeasca si Rotocolul de cascaval.

Agroserv Mariuta a fost infiintata in anul 1994 si pana in 2018 a avut exclusiv activitati agricole, cultura mare (grau, orz, rapita, triticale, porumb, lucerna si altele, pe o suprafata de 3000 ha) si ferma de vaci de lapte (cu peste 2.700 animale). Incepand cu anul 2018 a pus in functiune o fabrica moderna de lactate si a lansat brandul Laptaria cu Caimac, un brand care a inregistrat o crestere rapida in preferintele consumatorilor datorita produselor de inalta calitate.

Laptaria cu Caimac are propria ferma si foloseste cele mai noi mijloace de a produce lactate de calitate, naturale, sigure, nutritive si fara adaosuri inutile. Fabrica de procesare de ultima generatie, in care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnica de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi, iar tehnicile de procesare moderne permit pasteurizarea laptelui la o temperatura mai joasa decat media obisnuita, pentru a pastra gustul adevarat al laptelui de la vaca si o parte cat mai mare din substantele nutritive.