Eveniment

Corteva invita fermierii la FarmConect, Targul Agriculturii Romanesti

In perioada 9-11 iunie, Corteva Agriscience, cea mai mare companie de agricultura din lume si unul dintre cei mai importanti din piata agricola din Romania, asteapta fermierii la FarmConect Romania, Targul Agriculturii Romanesti, organizat la Slobozia de Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania.

Agricultorii sunt asteptati la standul cu numarul 28, pe culoarul central, intr-o atmosfera primitoare, cu o bauturi reci si inghetata, dar mai ales cu noutati, sfaturi si recomandari, precum si demonstratii live. Ce inseamna demonstratii live? Ei bine, pentru ca agricultura de precizie este tot mai importanta, in cadrul targul va avea loc lansarea oficiala a aplicatiei Granulat Link, solutia companiei pentru o mai buna gestionare a fermei. Cu acest prilej, fermierii interesati pot afla care sunt beneficiile pe care le pot avea in propriile ferme si, bineinteles, cum functioneaza aceasta aplicatie.

Cultivatorii de cereale sunt asteptati in zona special amenajata pentru a afla care sunt recomandarile companiei in segmentul de protectia a culturilor.

De asemenea, fermierii cultivatori de rapita au posibilitatea de a cunoaste noii hibrizi si noile produse pentru protectia plantelor, deoarece si ei vor avea parte de o zona special amenajata, unde reprezentantii companiei pot raspunde tuturor intrebarilor.

“Ne bucuram sa participam la prima editie a acestui eveniment care se anunta cu totul special. Ne dorim sa fim cat mai aproape de fermieri, nu doar la evenimentele pe care noi la organizam, ori in cadrul vizitelor din ferma, ci si in astfel de intalniri, unde poate exista si termen de comparatie. Incercam sa oferim fermierilor solutii cat mai eficiente pentru zona in care-si desfasoara activitatea, iar aceste solutii si produse sa devina cele mai cautate din piata in urma utilizarii lor. Noi stim ce le oferim, pentru ca le ascultam problemele si sugestiile, de aceea ii indemn pe toti colaboratorii nostri, de fapt pe toti fermierii, sa ne vizite standul, pentru ca echipa noastra va fi acolo pentru a-i asculta, pentru a le face recomandari conform nevoilor, dar mai ales pentru a le asculta sugestiile”, a declarat Maria Cirja, Marketing Manager Corteva Agriscience Romania & Moldova.

Asadar, in perioada 9-11 iunie, reprezentantii Corteva Agriscience va asteapta la Slobozia, la prima editie a Targului Agriculturii Romanesti! Biletele gratuite se pot obtine aici!