Legume

Producatorul de legume Letca lanseaza Yappi, un brand dedicat copiilor

Letca, producator de rosii si alte legume bio din judetul Giurgiu, si-a extins portofoliul cu un nou brand: Yappi.

Sub acest brand dedicat copiilor, compania a lansat rosii bio, disponibile pe rafturile mai multor retaileri din Romania inca de la jumatatea lunii aprilie.

„Ne dorim ca acest produs sa contribuie la cresterea aportului de legume in randul copiilor si sa ii ajute sa fie mai puternici si mai sanatosi. Rosiile Yappi sunt gustarea ce ar putea inlocui cu succes alte variante de snack-uri procesate, pline de zahar”, spune Ramona Pandelas, Founder & CEO, Letca.

Rosiile Yappi sunt disponibile in ambalaje de 250 si 500 de grame, provenite din procesul de reciclare, fiind reciclabile la randul lor, iar pentru lansarea acestui produs, Letca a ales sa testeze impreuna cu micii consumatori soiul de rosii.

„Am vrut sa vedem preferintele copiilor si, in acest sens, am testat produsele cu copii din diferite grupe de varsta care au ales, in final, rosii mici, dulci si crocante. Tot copiii au fost cei care au ales si imaginea, respectiv mascota brandului: iepusarul Yappi. L-am desenat impreuna cu ei, ne-am jucat cu diverse variante in diverse etape de constructie a brandului si l-am colorat asa cum si-au imaginat ei„, mai spune Ramona Pandelas. Potrivit acesteia, lansarea Yappi a durat, de la idee pana la produsul final, aproape un an.

In 2022, compania va lansa sub brandul Yappi si alte produse dedicate copiilor, ardeiul fiind una din categoriile vizate.

Letca este una dintre cele mai mari sere de sticla din Romania, avand o suprafata de circa 2 ha.