Panificatie

Trei Brutari investeste 6,7 milioane de euro intr-o noua fabrica la Oradea

Agentia de Dezvoltare Locala Oradea (ADLO), administratorul parcurilor industriale din judetul Bihor, a semnat un contract cu firma ‘Trei brutari’ SRL din Targoviste pentru o investitie in valoare de 6,7 milioane de euro in Parcul industrial Eurobusiness I.

Potrivit comunicatul de presa, a fost atribuita acestei societati comerciale o parcela de 8.760 mp pe baza depunerii unei scrisori de intentie si a parcurgerii procedurii de negociere directa desfasurata la finalul lunii februarie 2022.

‘Contractul privind investitia s-a semnat azi, 17.05.2022, de catre reprezentantii societatii ADLO S.A. si reprezentantii societatii TREI BRUTARI SRL pentru realizarea unei unitati de productie specialitati si produse de patiserie, in suprafata de aproximativ 4.200 mp. Valoarea investitiei initiale asumata este de 6,7 milioane euro, urmand a crea 20 de locuri de munca,’ se arata in comunicat.

Compania activeaza din anul 2010 in domeniu, iar, incepand cu anul 2023, conducerea ei are intentia de a desfasura in Parcul industrial Eurobusiness I activitati de productie specialitati si patiserie, activitati de cross-dock, picking si distributie, specifice domeniului de activitate si alte activitati conforme cu Regulamentul de functionare al parcului industrial.

Reprezentantii societatii ‘Trei brutari’ au declarat ca au purtat negocieri pentru realizarea acestui proiect si in alte zone din tara, dar au ales Oradea datorita diversitatii consumatorilor din aceasta piata, precum si datorita pozitionarii geografice.

‘Suntem incantati de faptul ca tot mai multe companii cu capital romanesc reusesc sa investeasca si sa isi extinda activitatea si in alte zone din tara,’ a declarat directorul ADLO, Alina Silaghi.