Eveniment

CARNEXPO Grill isi confirma pozitia de cel mai mare eveniment gastronomic al anului

CARNEXPO Grill 2022 a reunit peste 120 de companii partenere si mai mult de 3.000 de participanti in cele doua zile ale evenimentului, pe 5 si 6 mai.

CARNEXPO Grill le multumeste tuturor firmelor partenere, expozantilor si vizitatorilor care contribuie la dezvoltarea acestui concept de eveniment.

Ramanand fidel misiunii sale principale, cea de promovare a produselor locale si serviciilor romanesti, CARNEXPO Grill s-a desfasurat anul acesta intr-o zona diferita a tarii, la tarmul marii, intr-o locatie de 4 stele – Phoenicia Blue View Resort din Olimp.

Editia din 2022 a adus o experienta mult mai complexa, prin prisma noii structuri a evenimentului, care presupune cel mai mare spatiu de desfasurare de pana acum – 15.000 mp. Practic, alaturi de cei mai importanţi producatori de carne, a avut loc lansarea oficiala a sezonului de grill 2022 in Romania. In acelasi timp, impreuna cu partenerii din HoReCa si turism s-a facut deschiderea oficiala a sezonului estival 2022, cu scopul de a incuraja turistii din Romania si din strainatate sa viziteze si sa deguste noua gastronomie romaneasca. 

Cei prezenti au asistat la numeroase show-uri culinare, prezentari si degustari de produse, dar si competitii importante, precum prima editie a Top Chef MACELAR, Cupa Marea Neagra in arta culinara, Campionatul National de Sushi si Campionatul National de Cofetarie by Flavian Dobre.

 Au fost doua zile pline de show-uri culinare, competitii de transare carne, cofetarie, prezentari si degustari la standurile firmelor expozante. La editia de anul acesta, au participat si producatori de branzeturi, vinuri, produse de panificatie, patiserie si cofetarie, care au venit in mod natural in completarea experientei de grill.

TECH Area a fost zona dedicata exclusiv tehnologiei, un segment esential pentru productia moderna de carne si preparate din carne, dar si pentru nevoile tehnologice din retail si HoReCa.

 CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania care, la fiecare editie, aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata.