Eveniment

ARTERIMPEX este Partener expo al CARNEXPO Grill 2022

Producatorul de carne si preparate din carne ARTERIMPEX participa la CARNEXPO Grill 2022 si promoveaza bunatati sub brandul Benedek si Gastro Food.

Acestea sunt preparate Sous-Vide, special concepute pentru domeniul HoReCa,  o gama variata de produse crud – uscate realizate de cei mai buni maestri mezelari din secuime si produse speciale pentru gratar.

ARTERIMPEX are aproape 400 de angajati si o productie zilnica de 25 de tone de produse. In 2021, compania a inregistrat o crestere cu 18% a cifrei de afaceri, ajungand la valoarea de 18,5 milioane de euro.

Producatorul are o retea de distributie directa cu agenti, detinand aproximativ 2.500 de clienti activi in 11 judete din Ardeal, dar produsele ARTERIMPEX sunt prezente la nivel regional in retelele Kaufland si Profi, iar cantitati semnificative ajung si in tari precum Ungaria, Italia si Germania. Societatea dispune momentan de o retea de 18 magazine de prezentare si 2 rulote speciale, in judetele Harghita, Covasna, Brasov si Mures.

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata. Pe toata durata evenimentului de la Olimp se vor organiza competitii si demonstratii culinare cu cei mai importanti Chefi bucatari din Romania, cu scopul de a promova si moderniza gastronomia romaneasca.

CARNEXPO Grill se desfasoara in zilele de 5 si 6 mai, la resortul de lux Phoenicia Blue View din Olimp.