Eveniment

Dr. Oetker se alatura ca sponsor al CARNEXPO Grill 2022

In bucatarie, la fel ca in afaceri, creativitatea face diferenta! Dr. Oetker Professional sustine creativitatea in bucatariile profesionistilor si le usureaza munca zi de zi.

Anul acesta, celebra companie devine sponsor al celui mai mare eveniment gastronomic din 2022 – CARNEXPO Grill.

Ingredientele si mixurile pentru prajituri, deserturile, ciocolata de baut, musli, gemurile, prajiturile si tartele congelate, dar si cea mai noua gama de Pizza Perfettissima, sunt micile secrete Dr. Oetker pe care compania le impartaseste cu toti bucatarii talentati.

Specialistii Dr. Oetker Professional prezinta la Carnexpo Grill  produse dedicate profesionistilor, oferindu-le managerilor si angajatilor din domeniu solutii integrate dedicate nevoilor lor: gust constant, costuri reduse, rapiditate si eficienta.

Dr. Oetker va doreste gust rafinat si plating inspirat!

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata. Pe toata durata evenimentului de la Olimp se vor organiza competitii si demonstratii culinare cu cei mai importanti Chefi bucatari din Romania, cu scopul de a promova si moderniza gastronomia romaneasca.

CARNEXPO Grill se desfasoara in zilele de 5 si 6 mai, la resortul de lux Phoenicia Blue View din Olimp.