Eveniment

Produse din piele naturala si cutite hand-made, prezentate la CARNEXPO Grill

Adrian Popescu, un antreprenor cu experienta de peste 15 ani in agricultura si industrie alimentara, participa la CARNEXPO Grill 2022 si promoveaza business-ul propriu de cutite si produse din piele naturala hand-made.

 Pasiunea pentru obiecte unicat a inceput in urma cu zece ani, timp in care antreprenorul a invatat tehnicile si instrumentele necesare.

 „M-am bucurat sa vad ca exista o cerere ridicata din partea clientilor care vor sa se delimiteze de mass-market, care apreciaza unicitatea si vor sa aiba obiecte care sa ii reprezinte. Sunt mandru de fiecare produs si astfel am considerat ca este timpul sa transform pasiunea in business”, a spus Adrian Popescu.

 CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata. Pe toata durata evenimentului de la Olimp se vor organiza competitii si demonstratii culinare cu cei mai importanti Chefi bucatari din Romania, cu scopul de a promova si moderniza gastronomia romaneasca.

CARNEXPO Grill se desfasoara in zilele de 5 si 6 mai, la resortul de lux Phoenicia Blue View din Olimp.