Eveniment

Unilever Food Solutions este Partener al CARNEXPO Grill 2022

Unilever Food Solutions este o companie fondata de bucatari chefi, o companie globala care creeaza solutii culinare pentru bucatari din intreaga lume. Este divizia HoReCa a Unilever SCE care inspira bucatarii sa-si satisfaca oaspetii in fiecare zi cu ingrediente si servicii profesionale de inalta calitate.

Bazandu-se pe experienta lor extinsa in domeniul serviciilor alimentare profesionale, echipa formata din 270 de bucatari chefi creeaza solutii de preparate care se remarca printr-un echilibru intre un gust uluitor, comoditate si valoare nutritiva la un standard constant ridicat.

”Ne bucuram ca vom lua parte la evenimentul CARNEXPO Grill pentru a putea impartasi cele mai noi tendinte din industria culinara cu ajutorul marcilor noastre premium The Vegetarian Butcher si Hellmann’s”, spun reprezentantii Unilever Food Solutions.

Promisiunea Unilever Food Solutions se consolideaza in jurul a 3 piloni principali: Sprijin, Inspiratie si Progres. Ofera sprijin clientilor sai cu ajutorul expertizei echipelor UFS. Inspira bucatarii si ii ajuta sa tina pasul cu tendintele. Dezvolta constant continut de actualitate precum importanta preparatelor pe baza de plante, trenduri in bucatarie, retete instagramabile si multe altele. Prin participarea la evenimentul CARNEXPO Grill, compania isi doreste sa fie o sursa de inspiratie pentru bucatarii prezenti. Prezinta initiative de promovare a sustenabilitatii si ofera programe de educatie pentru bucatari pentru a se asigura ca operatorii sunt pregatiti pentru viitor.

Cererea pentru preparate vegetariene, optiuni de meniu fara gluten si diete cu alimente integrale pe baza de plante ne arata modul in care tendintele alimentare si nevoile clientilor se afla in continua schimbare. Produsele profesionale ale Unilever sunt dezvoltate cu stransa implicare a bucatarilor chefi. Prin urmare, nu este de mirare ca marcile de top livreaza calitate fara compromisuri in bucatarie.

Asadar, Unilever isi doreste sa vina in ajutorul segmentului HoReCa cu solutii complete pentru un meniu echilibrat si preparate savuroase si sa fie o sursa de inspiratie pentru bucatari. Descopera gama de produse, retete si sfaturi pe www.ufs.com