Eveniment

TOP CHEF MACELAR – premii de peste 7.000 de euro la prima editie

CARNEXPO Grill lanseaza in zilele de 5-6 mai 2022 prima competitie nationala dedicata macelarilor din Romania, care vor putea castiga premii in bani si produse de peste 7.000 de euro.

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de chef macelar al Romaniei.

Echipa de pe primul loc va primi un premiu in valoare de 3.000 de euro, echipa care se va situa pe al doilea loc va fi recompensata cu suma de 2.000 de euro, iar clasarea pe pozitia a treia presupune un castig in valoare de 1.500 de euro. In plus, toate echipele castigatoare vor primi premii in produse de la partenerii evenimentului.

“Top Chef MACELAR este un proiect de suflet al nostru, care promoveaza esenta acestei industrii, pe care o servim de peste 15 ani si ne dorim sa devina un concurs de traditie in Romania. In aceasta competitie, inovatia este foarte importanta si ne va ajuta la dezvoltarea categoriei de semipreparate, specialitati, dar si la aparitia unor noi stiluri de taiere ale carnii pe diferite categorii, precum carnea de porc, pui, vita sau oaie. La fel de importanta este pozitionarea si prezentarea acestor produse in vitrina frigorifica sau la raft. Romanilor le plac produsele deja consacrate (mici, carnati, burgeri), dar este nevoie sa cream produse noi, aliniate la tendintele de gust populare la nivel global”, spune Eugen Capra, CEO CARNEXPO Grill.

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.