Food

Ramai in tendinte cu Hellmann’s

Ce ne rezerva viitorul in materie de burgeri? Burgerul clasic din meniul tau are un mare avantaj: mentine clientii fideli. Pe de alta parte, clientii tai sunt in cautare constanta de diversitate, de noutate, si atunci, este in avantajul tau sa tii pasul cu ultimele tendinte.

Sosurile Hellmann’s te pastreaza in top in preferintele clientilor! Clientii isi doresc cat mai multa autonomie in a-si asezona preparatele asa cum isi doresc. Si atunci cu cat mai multe optiuni de sosuri si dressinguri de calitate sunt pe masa, cu atat vor fi mai multe experiente fericite in locatia ta! Pe masura ce evoluezi si schimbi meniul localului tau, nu uita ca brandurile recognoscibile de pe mesele tale, precum Hellmann’s, imbunatatesc imaginea ta si incurajeaza clientii in a oferi recenzii pozitive online si prietenilor lor.

Hellmann’s evidentiaza ce este mai bun in burgerii, salatele si sandvisurile tale. Iesi din multime! Indiferent de varianta Hellmann’s aleasa de tine, asigura-te ca le oferi clientilor ce isi doresc la indemana lor:

  • calitatea superioara a ingredientelor,
  • diversitate in optiunile de sosuri (de la sos de maioneza, la ketchup, mustar, usturoi, salsa sau barbeque),
  • prezenta sosurilor si dressingurilor pe masa in restaurant.

Descopera gama de produse pe www.ufs.com