Eveniment

Elit este Partener expo al CARNEXPO Grill 2022

Elit, una dintre cele mai importante companii de mezeluri din industria alimentara din Romania, participa la CARNEXPO Grill 2022.

Sub sloganul ”Elit, Gustul desavarsit” compania produce o sortimentatie de peste 300 de produse in cadrul celor 4 fabrici proprii din Bucuresti, Alba Iulia, Cugir si  Arad. Sortimentatia completa de mezeluri, de la produse fiert-afumate, crud uscate sau specialitati, se gaseste pe rafturile magazinelor sub umbrela brandurilor proprii: Elit, Plin de carne, Premia, Veri, Promo, Pizzaro, Finom si Salade.

Carnatii Gratarel din gama „Plin de Carne‟ vor fi vedeta evenimentului CARNEXPO Grill.

Carnatii „Gratarel‟ sunt unul dintre cele mai apreciate produse pentru gratar Elit, fiind desemnati castigatori ai premiului “Votat Produsul Anului 2020″ in categoria “Carnati”. Inovatia produsului consta in reteta sa – carne de porc de calitate si amestesc de mirodenii bine dozat – si in procesul de preparare simplu, bazat pe zvantare si afumare (fara fierbere), ceea ce confera carnatilor „Gratarel‟ gustul desavarsit. Mai multe detalii: https://www.mezeluri.ro/

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata. Pe toata durata evenimentului de la Olimp se vor organiza competitii si demonstratii culinare cu cei mai importanti Chefi bucatari din Romania, cu scopul de a promova si moderniza gastronomia romaneasca.

CARNEXPO Grill se desfasoara in zilele de 5 si 6 mai, la resortul de lux Phoenicia Blue View din Olimp.