Eveniment

Tot mai multe companii confirma prezenta la CARNEXPO Grill 2022

Zeci de companii interesate de cel mai important eveniment gastronomic local – CARNEXPO Grill 2022 completeaza lista de participanti.

CARNEXPO Grill, ajuns anul acesta la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

Companiile care au mai anuntat participarea sunt: Monceanu Inocasings, Aqua D&P Technologies, Testo, Total Soft, Robot Industries, Plaut Consulting, Multivac, Rossman, Debitron Termo, Oxygen Home.

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata.