Eveniment

Chef Works sustine proiectele HoReCa din Romania si devine partener al CARNEXPO Grill

ChefWorks, furnizor de tinute profesionale pentru personalul HoReCa, este unul dintre partenerii evenimentului CARNEXPO Grill de anul acesta, din 5 si 6 mai, de la Phoenicia Blue View, Olimp.

“Suntem partenerul ideal in furnizarea de tinute profesionale pentru orice categorie de personal dintr-o unitate cu activitate HoReCa: receptie, restaurant, concierge, housekeeping  laundry, swimming pool, events, bistro, coffee shop, canteens, fast food etc.”, spun reprezentantii ChefWorks.

Chef Works asigura tinute cu linii moderne, portofoliu larg de culori, gama mare de articole si, cel mai important, uniforme durabile, realizate pentru utilizari si spalari multiple.

Cataloagele online ale ChefWorks pot fi accesate aici.

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata. Pe toata durata evenimentului de la Olimp se vor organiza competitii si demonstratii culinare cu cei mai importanti Chefi bucatari din Romania, cu scopul de a promova si moderniza gastronomia romaneasca.