Eveniment

O serie noua de producatori si-au rezervat locul la CARNEXPO Grill 2022

Apar noi nume din industria alimentara, HoReCa si retail, pe lista participantilor la CARNEXPO Grill 2022, ceea ce ii confirma pozitia de cel mai mare eveniment gastronomic al anului.

A treia editie a CARNEXPO Grill se desfasoara in zilele de 5 si 6 mai, la resortul de lux Phoenicia Blue View din Olimp.

Dintre firmele participante care si-au rezervat zilele acestea spatiul in cadrul evenimentului mentionam: Pork Prod, Scandia Foods, Avastar, Godac, 7 Spice, Fornetti, Unilever, Moara Domneasca, Zwup.

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Pe toata durata evenimentului se vor organiza competitii si demonstratii culinare cu cei mai importanti Chefi bucatari din Romania, cu scopul de a promova si moderniza gastronomia romaneasca. Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la a treia editie CARNEXPO Grill, producatori de alimente si bauturi, distribuitori, retaileri, echipele nationale de bucatari ale Romaniei, maestri patiseri si brutari si multi alti specialisti recunoscuti la nivel international.