Eveniment

Microgreens este furnizorul oficial de microplante al CARNEXPO Grill 2022

Microgreens Romania, cel mai mare producator local de microplante si de specialitati culinare fresh din Romania, participa la cea de-a treia editie a CARNEXPO Grill.

Microplantele si florile comestibile cultivate de Microgreens vor fi folosite pentru plating de catre Chefii care vor gati in cadrul evenimentului din 5 si 6 mai, de la Olimp.

In ultimii ani, compania s-a dezvoltat continuu fie prin relatii directe B2B, colaborand cu peste 1.000 de restaurante, fie prin lanturi de distributie (Metro, Selgros, Mega Image, Auchan, Carrefour si Kaufland).

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Pe toata durata evenimentului se vor organiza competitii si demonstratii culinare cu cei mai importanti Chefi bucatari din Romania, cu scopul de a promova si moderniza gastronomia romaneasca. Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la a treia editie CARNEXPO Grill, producatori de alimente si bauturi, distribuitori, retaileri, echipele nationale de bucatari ale Romaniei, maestri patiseri si brutari si multi alti specialisti recunoscuti la nivel international.