Eveniment

IT GENETICS prezinta la CARNEXPO Grill 2022 solutii inovatoare de automatizare

IT Genetics, lider in furnizarea de solutii tehnologice integrate pentru industria alimentara, HoReCa si Retail, va fi prezent anul acesta la cea de a treia editie a CARNEXPO Grill, cel mai important eveniment gastronomic din Romania.

Evenimentul va avea loc in perioada 5-6 mai, pe litoralul Marii Negre, la Phoenicia Blue View Resort din Olimp. Pe langa prezentari de produse alimentare, concursuri, show-uri culinare, degustari si conferinte pentru promovarea sectorului agroalimentar si a produselor locale romanesti, va exista si o zona dedicata tehnologiei.

Ce puteti gasi la standul IT Genetics

In aceasta zona, la standul IT Genetics, reprezentantii afacerilor din industria alimentara, retail si HoReCa au ocazia sa testeze o gama extinsa de echipamente si solutii pentru automatizarea fluxurilor de lucru. Printre acestea se numara: sisteme POS All-in-One ce eficientizeaza procesul de vanzare din orice magazin, cititoare de coduri de bare si terminale mobile cu ajutorul carora colectarea datelor este mult simplificata, imprimante de carduri si de etichete personalizate, cantare profesionale, sertare de bani si software-uri dedicate pentru inventariere.

Datorita parteneriatelor dezvoltate cu unii dintre cei mai mari furnizori de tehnologie la nivel mondial: Zebra Techology, Honeywell, Epson, Datalogic, Unitech, Elo etc, solutiile IT Genetics includ echipamentele hardware aflate in avangarda tehnologiei.

De asemenea, in portofoliul IT Genetics se regasesc si solutii de automatizare bazate pe roboti colaborativi. Acestia pot fi folositi cu succes in industria alimentara, deoarece inlocuiesc operatorii umani in sarcinile repetitive, cu risc crescut, ce se desfasoara la temperaturi extreme (cuptoare sau frigidere) si pot realiza o serie extinsa de aplicatii specifice: picking, impachetare, asamblare, paletizare etc.

Despre IT Genetics

Fondata in 2007, IT Genetics este un furnizor de tehnologie specializat in solutii IT profesionale, pentru companii din Romania, Ungaria, Bulgaria si Spania. Misiunea companiei este sa contribuie la digitalizare, facand tehnologia accesibila tuturor companiilor, indiferent de natura si marimea lor, si oferind solutii integrate, care imbina partea de hardware, cu cea de software.

Cu o expertiza acumulata in peste 15 ani de activitate pe piata locala si cea internationala, compania a implementat proiecte complexe pentru clienti din industriile de retail, HoReCa, transport, logistica, productie, pharma si sanatate, educatie, banking etc.

Solutiile IT Genetics sunt create pentru a optimiza si automatiza procesele de lucru, iar fiecare solutie dezvoltata de companie este personalizata dupa specificul si potentialul de absorbtie al clientului.

IT Genetics a inchis anul 2021 cu o cifra de afaceri de 10 milioane de euro, cu 43% mai mare decat in 2020.