Eveniment

Futura Gym: Ardem 1.000.000 de calorii la CARNEXPO Grill 2022

Preocuparea CARNEXPO Grill pentru promovarea produselor locale de calitate si a unui stil de viata sanatos a facut posibila lansarea unei noi provocari acceptata de FUTURA GYM – arderea a peste 1.000.000 de calorii pe perioada organizarii celui mai mare eveniment gastronomic din Romania – CARNEXPO Grill – 5-6 mai 2022, Olimp.

Pe toata perioada evenimentului specialistii de la FUTURA GYM vor organiza diverse activari si antrenamente menite sa promoveze un stil de viata sanatos si vor interactiona cu producatorii prezenti la CARNEXPO Grill pentru a dezvolta cele mai bune solutii menite sa aduca un aport pozitiv pentru sanatatea consumatorilor.

FUTURA GYM este un club renumit de fitness ce pune la dispozitie programe complete de slabire, tonifiere si nutritie, personalizate pentru atingerea rezultatelor propuse. Antrenorul personal de la FUTURA GYM este solutia perfecta care ofera motivatia zilnica si sprijin pentru a ajunge la rezultatele dorite. Alaturi de acesta doritorii vor avea parte de antrenamente complete de slabire si de tonifiere musculara, dar si de un program gratuit de nutritie potrivit stilului de viata si obiectivelor fiecaruia.

In ceea ce priveste nutritia, FUTURA GYM a dezvoltat o serie de meniuri zilnice care sa ajute la gestionarea mai buna a alimentatiei de zi cu zi si care sa sustina tot efortul depus pentru construirea unui stil de viata sanatos. Planificarea meselor zilnice este una dintre cele mai bune metode de a incepe parcursul pentru atingerea obiectivelor: fie pierderea in greutate, fie tonifierea musculaturii.

Pentru persoanele cu timp liber limitat, FUTURA GYM a creat un program on-line complet de antrenamente care ofera experienta unei sali de fitness, insa in confortul propriei case. Cei care se inscriu beneficiaza de toate avantajele pe care le implica exercitiul fizic, dar si de o flexibilitate mai mare a programului, fara o investitie foarte mare in accesorii de fitness sau fara a avea nevoie de un spatiu prea mare.

Acest gen de program este o optiune excelenta pentru cei care nu pot ajunge in sala de fitness, calatoresc frecvent sau, pur si simplu, vor sa incerce o alternativa la indemana, care sa si dea rezultate.

Sportul, sanatatea si produsele locale de calitate sunt ingredientele principale pe care va invitam sa le experimentati la cel mai mare eveniment gastronomic din Romania – CARNEXPO Grill –  5-6 mai 2022, Phoenicia Blue View, Olimp.