Eveniment

Monini, arome autentice italienesti, la CARNEXPO Grill 2022

Cyrom Romania va prezenta in cadrul celui mai mare eveniment gastronomic din Romania – CARNEXPO Grill 2022, unul dintre cele mai apreciate branduri italienesti, Monini, o marca cu peste 100 de ani experienta in procesarea uleiului de masline.

Viziunea Monini este simpla: fiecare produs trebuie sa fie de calitate, fara exceptie. In aroma se afla secretul calitatii uleiului de masline extra virgin, iar Monini mentine constanta aceeasi aroma placuta si proaspata in timp. Selectia Monini include uleiuri de masline de diverse intensitati sau imbogatite cu ierburi aromatice mediteraneene, ardei sau trufe.

Monini este un brand recunoscut pentru gama variata de uleiuri de masline extra virgine de inalta calitate, dar si pentru produse precum otet, suc de lamaie sau alte condimente. 

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Pe toata durata evenimentului se vor organiza competitii si demonstratii culinare cu cei mai importanti chefi bucatari din Romania, cu scopul de a promova si moderniza gastronomia romaneasca.