Eveniment

Pfanner aduce stilul de viata sanatos la CARNEXPO Grill 2022

Cyrom Romania, unul dintre cei mai importanti distribuitori de alimente si bauturi de pe piata locala, va prezenta la CARNEXPO Grill 2022 cea mai variata gama de sucuri naturale din Romania, cu o istorie in procesarea fructelor de peste 160 de ani.

Numele Pfanner reprezinta o familie, o companie, o marca si o filosofie: produse de inalta calitate, folosind darurile naturii. Brandul este recunoscut pentru inovarea, dezvoltarea si imbunatatirea continua a proceselor de selectare, procesare si imbuteliere a fructelor. La fiecare nivel al procesului de fabricatie sunt aplicate cele mai inalte standarde de calitate care sunt asigurate prin monitorizare si controale constante. Pfanner reflecta un brand viu si acest lucru a trecut testul timpului: in decursul a peste 160 de ani, brandul a castigat increderea a milioane de consumatori.

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Pe toata durata evenimentului se vor organiza competitii si demonstratii culinare cu cei mai importanti Chefi bucatari din Romania, cu scopul de a promova si moderniza gastronomia romaneasca. Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la a treia editie CARNEXPO Grill, producatori de alimente si bauturi, distribuitrori, retaileri, echipele nationale de bucatari ale Romaniei, maestri patiseri si brutari si multi alti specialisti recunoscuti la nivel international.