Eveniment

Sergiana participa cu 6 mesteri, macelari si bucatari, la Top Chef MACELAR

In premiera pentru Romania, CARNEXPO Grill organizeaza Top Chef MACELAR, prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti care reprezinta cu mandrie breasla macelarilor.

Consursul se va desfasura in cadrul editiei a treia a evenimentului CARNEXPO Grill, in perioada 5-6 mai, la Phoenicia Blue View din Olimp.

Echipa inscrisa de Sergiana in competitia de la Top Chef MACELAR reuneste trei generatii de profesionisti, macelari si bucatari, care si-au asumat misiunea de a reprezenta marca Sergiana Poiana Marului.

“Sergiana saluta initiativa organizatorilor CARNEXPO Grill 2022 de a include –  in premiera! – in programul evenimentului si Top Chef MACELAR, o competitie a macelarilor profesionisti. Acest gest reprezinta o recunoastere a valorii profesiilor traditionale, poate chiar o forma de restituire istorica, inclusiv prin racordarea acestor profesii la actualitatea tehnologica. De altfel, acest deziderat este parte din valorile prin care s-a definit Sergiana si pe care continua sa le promoveze”, transmit reprezentantii Sergiana.

In 5 si 6 Mai, la Olimp, Sergiana si mesterii care dau gust Bunataturilor din Ardeal va invita la CARNEXPO Grill 2022, un eveniment care va fi cu siguranta o sarbatoare a gastronomiei romanesti.

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.