Eveniment

Cyrom Romania devine Partener expo al CARNEXPO Grill 2022

Cyrom Romania, unul dintre cei mai importanti distribuitori de alimente si bauturi de pe piata locala, isi va prezenta gama de produse in cadrul celui mai mare eveniment gastronomic din Romania – CARNEXPO Grill 2022.

Compania a fost infiintata in anul 2002 iar incepand cu anul 2009 este detinuta integral de Pfanner Gmbh Austria. Cyrom Romania este recunoscuta ca fiind un furnizor de incredere a carei misiune este sa introduca pe piata romaneasca produse de cea mai inalta calitate, motiv pentru care o parte din produsele aflate in portofoliul Cyrom Romania au obtinut anul trecut titulatura de ”Marca Increderii”. Desfasurat la nivel national de Asociatia InfoCons, Programul ”Marca Increderii” are ca scop evaluarea produselor sau a serviciilor in vederea stabilirii respectarii legislatiei in domeniul protectiei consumatorilor si a legislatiei conexe.

Cyrom Romania este distribuitor exclusiv al marcilor: Pfanner, Monini, Vöslauer, Eichbaum, Mautner, Capri-Sun si Stardoro.

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.