Bauturi

Alpro lanseaza Alpro THIS IS NOT M*LK, prima gama de bauturi din plante

Alpro lanseaza pe piata Alpro THIS IS NOT M*LK, prima gama de bauturi vegetale pe baza de ovaz, pentru iubitorii gustului de lapte, dedicata consumatorilor care doresc mai multa varietate pe baza de plante in alimentatie.

Noile bauturi Alpro, pe baza de ovaz, nu contin zaharuri si sunt diponibile in doua variante: Whole (3,5% grasime) si Semi (1,8% grasime).

Realizate special pentru a imbogati obiceiurile alimentare cu noi optiuni versatile, bauturile Alpro THIS IS NOT M*LK sunt o premiera pe piata produselor plant-based prin autenticitatea gustului de lapte. Noile produse Alpro THIS IS NOT M*LK contin o sursa de fibre, obtinute din radacina de cicoare si sunt imbogatite cu calciu, necesar pentru mentinerea sanatatii oaselor, si vitamina D, ce sustine aportul zilnic din acesti nutrienti esentiali.

Produsul este disponibil pentru consumatori in doua variante, fiecare dintre ele cu un gust si o textura diferite, datorita procentului diferit de grasime din reteta: varianta Whole, cu 3,5% grasime, respectiv varianta Semi, cu 1,8% grasime.

Bauturile Alpro THIS IS NOT M*LK sunt disponibile in format de 1L, ambalate in cutii realizate din carton in proportie de pana la 88% si sunt reciclabile. Compania Alpro, alaturi de Tetra Pak, si-a propus ca in urmatorii cinci ani, toate bauturile vegetale sa fie ambalate in cutii de carton 100% din material pe baza de plante, reducand amprenta de CO2 cu 40%.

Mai mult decat atat, toate ingredientele produselor din portofoliul Alpro sunt cultivate in mod sustenabil si au o amprenta redusa de carbon si apa.

„Dintotdeauna brandul Alpro a insemnat mai mult decat produse pe baza de plante care sa aduca varietate in alimentatie si atat. Fiecare produs are povestea lui, are rolul lui in misiunea noastra de a indruma consumatorii catre un stil de viata echilibrat si sanatos, de a-i educa cu privire la beneficiile unui continut pe baza de plante si implicit a unei diete flexitariene. In ceea ce priveste bautura Alpro THIS IS NOT M*LK, ea vine sa completeze povestea brandului cu o noua viziune, o premiera pe piata, prin care aducem consumatorilor si mai multe optiuni alimentare adaptate la gusturile si nevoile lor, cu care isi pot completa alimentatia echilibrata pe care si-o doresc.”, declara Mircea Balan, Head of Alpro Central Eastern Europe.

In Romania, Alpro este prezent cu sase game de produse: bauturi si iaurturi pe baza de plante, creme de gatit vegetale, caffè latte pe baza de plante gata de baut, deserturi si inghetata pe baza de plante.