Eveniment

HORECO este furnizorul principal de echipamente frigorifice la CARNEXPO Grill 2022

HORECO, una dintre cele mai importante companii romanesti din domeniul instalatiilor frigorifice, este si la editia din acest an a CARNEXPO Grill un partener de incredere al evenimentului.

Astfel, compania pune la dispozitia expozantilor cele mai moderne vitrine destinate depozitarii produselor din carne, a lactatelor, brânzeturilor, produselor de cofetărie si a ingredientelor alimentare.

De peste 25 de ani, HORECO ofera solutii complete prin realizarea conceptului instalatiilor frigorifice pentru depozite de produse refrigerate si congelate, abatoare si fabrici de preparate din carne, depozite cu atmosfera controlata pentru fructe si legume, centre logistice si supermarketuri.

Din 2011, compania activeaza si pe piata din Republica Moldova, facilitand accesul producatorilor la noile tehnologii pentru congelare si refrigerare.

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.