Eveniment

Ria Do Trading este Partener Principal al CARNEXPO Grill si Top Chef MACELAR

Ria Do Trading, unul dintre principalii furnizori de utilaje si accesorii pentru industria carnii din Romania, a devenit Partener Principal al evenimentului CARNEXPO Grill 2022, ce se va defasura pe 5 si 6 mai, la Phoenicia Blue View, Olimp.

De asemenea, managerul companiei, Doru Vremes, face parte din juriul concursului Top Chef MACELAR, in calitate de consilier tehnic.

„La editia din 2021, pentru ca spaţiul a fost limitat, am incercat sa prezint cateva echipamente pentru HoReCa şi industria carnii. Evenimentul nu avea cum sa nu fie unul spectaculos, asa cum ne-a obisnuit echipa CARNEXPO Grill. Anul acesta, dupa 47 de ani de experienta in industria carnii, ma bucur sa fac parte din juriul Top Chef MACELAR, o competitie organizata in premiera in Romania”, afirma Doru Vremes, director general Ria Do Trading.

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.