Eveniment

Cele mai importante companii au confirmat prezenta la CARNEXPO Grill 2022

Numerosi producatori, furnizori, retaileri si operatori HORECA s-au inscris deja la CARNEXPO Grill 2022, astfel ca participantii vor avea ocazia sa stea de vorba cu peste 2.000 de invitati din industria carnii, HoReCa si retail, pe 5 si 6 mai, la Phoenicia Blue View.

Printre firmele care au confirmat pana acum prezenta se afla: Metro, Autoworld, Oxygen Home, Smithfield, Moldovan Carmangeria Sannicoara, Karpaten Meat, Sergiana, Hochland, Transeuro, Carmangeria Ozana, Elit, Agricola, Salbac, Romferm, Republika Pljeskavica, Codrul Boieresc, Shell Fish, Godac, Josi, Diana, Malina, Natural, Julius Meinl, Zwup, Abatorro, Sole Mizo, Pick, Perutnina, Doly-Com Distributie, D`ale Porcului, Kemin, Euro Buffalo, Alfredo Seafood,  Bistromar, Expertarom, Artesana, Benedek, Carrefour, Monini, Pfanner, Risso, Heineken, Mandaloun, Phoenicia Blue View, Mandy Foods, Auchan, Birra Moretti, Quality Pack, Ion Mos, Emerson Technik, Vectron, Horeco, Meat Technic Service, Pentapac, CSB-System, Utilia Food Systems, Europlast, Chef Works, Bragard, Big Dutchman, Inaq Consulting, Snick Ambalaje, Domeniile Ostrov, Gramofon Wine.

    

Parteneri: Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Asociatia AgroFood, Asociatia Patronala Resto Constanta, Asociatia Naţionala a Bucatarilor şi Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni (ACI), Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Institut Culinaire Disciples Escoffier, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS), Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc (APAR).

Fii alaturi de cei mai buni si inscrie-te la cel mai mare eveniment gastronomic al Romaniei!

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.