Eveniment

KEMIN este Partener Silver al CARNEXPO Grill 2022

Gama Serv ’95, furnizor de ingrediente pentru industria alimentara, promoveaza la CARNEXPO Grill 2022 gama de produse KEMIN, care au rolul de a prelungi termenul de valabilitate a produselor alimentare.

Misiunea celor de la KEMIN este sa va pastreze alimentele mai sigure si mai proaspete pentru o perioada de timp cat mai indelungata. KEMIN produce extracte naturale pe baza de plante, antioxidanti si inhibitori de culturi bacteriologice pentru a prelungi perioada de valabilitate a produselor dumneavoastra si pentru a oferi solutii de mentinere a culorii, aromei si siguranta alimentelor. Descoperiti ingredientele inovatoare KEMIN cu partenerul lor exclusiv din Romania, Gama Serv ’95, o afacere de familie care asigura o colaborare stransa cu fiecare client oferind suport tehnic de specialitate.

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.