Eveniment

RESTO Constanta este Partener oficial al CARNEXPO Grill, evenimentul gastronomic al anului

CARNEXPO Grill, cel mai important eveniment gastronomic din Romania, se va desfasura in acest an pe Litoral, in perioada 5-6 mai 2022, la Phoenicia Blue View din Olimp si lanseaza un parteneriat special cu cea mai vocala Asociatie HoReCa de pe Litoral – RESTO Constanta!

,,Pentru CARNEXPO Grill sectorul HoReCa este foarte important pentru dezvoltarea gastronomiei locale si crearea de noi parteneriate cu producatorii si furnizorii din Romania. Ne bucuram de oficializarea parteneriatului cu RESTO Constanta prin care vom atrage alaturi de noi toti operatorii din zona HoReCa de pe litoral si vom avea placerea sa promovam cultura si produsele locale dobrogene”, declara Eugen CAPRA, General Manager CARNEXPO Grill.

„RESTO Constanta reuneste acum peste 120 de membri din Industria activa de pe Litoral, intre care restaurante, cafenele, baruri, beach baruri, operatori de plaje, organizatori de evenimente etc. Este firesc sa fim Parteneri ai celui mai mare eveniment gastronomic al anului, asa cum si anul trecut am marcat deschiderea de Sezon Litoral printr-un eveniment special dedicat industriei. Vom reuni operatorii HoReCa de pe Litoral si suntem bucurosi sa strangem randurile cu partenerii din industria de distributie si producatorii HoReCa”, adauga Roberto TORTORA, Presedinte RESTO Constanta.

„Suntem bucurosi sa reunim pe Litoral Industria Horeca nationala si locala, intr-un eveniment dedicat operatorilor HoReCa si furnizorilor si distribuitorilor din aceasta industrie. RESTO Constanta este in acest moment cea de a doua cea mai mare Asociatie Patronala HoReCa din Romania ca numar de membri si reprezentativitate si suntem onorati sa aducem pe LITORAL, la acest inceput de Sezon, cel mai mare eveniment gastronomic al anului”, afirma Corina MARTIN, Presedinte de onoare RESTO Constanta.

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Pe toata durata evenimentului se vor organiza competitii si demonstratii culinare cu cei mai importanti Chefi bucatari din Romania, cu scopul de a promova si moderniza gastronomia romaneasca. Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la a treia editie CARNEXPO Grill, producatori de alimente si bauturi, distribuitrori, retaileri, echipele nationale de bucatari ale Romaniei, maestri patiseri si brutari si alti specialisti recunoscuti la nivel international.

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.