Eveniment

EUROPLAST participa la CARNEXPO Grill 2022 in calitate de Partener Expo

Producatorul de produse din plastic EUROPLAST anunta ca participa in calitate de expozant la CARNEXPO Grill 2022, cel mai mare eveniment gastronomic al anului, ce se va desfasura in zilele de 5 si 6 mai, la Phoenicia Blue View din Olimp.

“De mai bine de 20 de ani, EUROPLAST este una dintre companiile de top din industria procesatoare a maselor plastice din Europa. Datorita competențelor de specialitate, proceselor de implementare orientate catre soluții si etapelor de inovare avansate, EUROPLAST fabrica produse din material plastic cu metode de turnare prin injecție, care depasesc standardele. Datorita tehnicii avansate si cunostințelor de specialitate fundamentate, rezulta produse cu greutate proprie optimizata care rezista celor mai dure condiții – produse usoare, durabile, rezistente, robuste si puternice”, declara Marius Ghete, CEO EUROPLAST.

EUROPLAST Romania este parte a producatorului austriac EUROPLAST Kunststoffbehalterindustrie GmbH şi ofera partenerilor sai recipienti din material plastic (HDPE) de diferite dimensiuni, de cea mai buna calitate, obtinuti prin tehnologii moderne de ultima ora cu utilajele cele mai performante, utilizabili în colectarea deşeurilor, agricultura, industrie, sectorul carnii si logistica.

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.