Parteneriate

Freshful lanseaza solutia de plata online cu carduri de masa Edenred

Din 11 aprilie, Freshful by eMAG a adaugat o noua metoda de plata a cumparaturilor alimentare in aplicatia mobila si  website: folosirea cardului Ticket Restaurant de la Edenred pentru achizitia cumparaturilor.

„Odata cu restrictiile impuse de pandemie, din ce in ce mai multi consumatori au apelat la platformele online de livrare de mancare sau alimente. 67% dintre angajatii din Romania au declarat ca, in timpul lockdown-ului, au comandat de la restaurante folosind servicii de livrare, de take-out sau de click-and-collect, conform Barometru FOOD 2021, un sondaj coordonat de Edenred in 20 de tari, inclusiv in Romania”, a spus Lelia Mancas, Head of Marketing Edenred Romania.

Pentru a efectua plata cu cardul Edenred, utilizatorii trebuie sa isi inroleze cardul pe siteul Freshful sau in aplicatia mobila. Acest pas se realizeaza o singura data, inaintea primei utilizari a cardului.

„Accelerarea digitalizarii in comertul online a modificat comportamentul de consum in ultimii 2 ani, astfel ca integrarea dintre Freshful by eMAG si Edenred a venit ca un pas natural in intampinarea consumatorilor care cauta un nou mod – mai simplu, mai rapid, mai eficient, de a se bucura de viata, fara grija cumparaturilor saptamanale. Fiind un brand de tehnologie, cautam in permanenta sa introducem noi functionalitati si  avantaje pentru consumatorii nostri, astfel incat sa ne asiguram ca raspundem rapid nevoilor acestora. Aceasta noua optiune deschide celor care devin acum clientii nostri un univers de peste 20.000 de produse de calitate si cu prospetime garantata si le permite cumparatorilor fideli Freshful sa aleaga exact metoda de plata potrivita pentru ei. Am pregatit integrarea acestui tip de plata in aplicatia Freshful inca de la lansare, de aceea suntem siguri ca acest beneficiu va creste satisfactia clientilor si le va echilibra bugetele de cumparaturi acum, in apropierea sarbatorilor Pascale, dar si pe viitor.” mentioneaza Anca Leopea, Marketing Manager Freshful by eMAG.

La efectuarea cumparaturilor, daca in cos se afla si produse alimentare si non-alimentare, clientul poate alege sa plateasca produsele alimentare folosind cardul Edenred direct in aplicatia Freshful, iar produsele non-alimentare si taxa de livrare le va achita separat, tot in aplicatie cu cardul bancar sau ramburs (la livrare – cu cardul la POSul mobil sau cash), conform legislatiei in vigoare cu privire la tichetele de masa.

Ca pentru toate cumparaturile Freshful, nu va exista o limita minima de cumparaturi ce pot fi platite cu cardul Edenred, decat cea definita de limita soldului din cardul fiecarui client.

Fondat in 2021, Freshful ofera, pe platforma online si in aplicatiile mobile, o gama de peste 20.000 de produse alimentare si bunuri de larg consum de la parteneri si producatori locali.