Retail

Carrefour Romania ofera peste 200 de posturi pentru ucraineni

Carrefour Romania a creat 200 de posturi de lucrator comercial universal in reteaua sa nationala de magazine in format hypermarket, supermarket si Supeco, insemnand aproximativ 260 de unitati.

Potrivit unui comunicat al companiei, posturile si responsabilitatile aferente sunt detaliate pe site-ul Carrefour, la sectiunea Cariere, cat si pe site-ul OLX si nu presupun cunoasterea limbii romane sau a limbii engleze. Printre responsabilitatile postului se numara indrumarea clientilor in magazin si asigurarea unor raioane atractive din punct de vedere comercial, pentru a facilita procesul de cumparare pentru clienti.

Facilitatile oferite de Carrefour Romania includ asigurare medicala privata, tichete de masa, cupoane de Paste si Craciun, ajutor de transport, prime de vacanta si fidelitate si, nu in ultimul rand, cursuri de formare si dezvoltare.

Carrefour Romania a donat catre Crucea Rosie Romana si Fundatia FARA 270 tone de alimente, inca din prima saptamana de conflict.

“In primele zile de razboi, ne-am mobilizat cu totii, companii, persoane si autoritati, pentru a sustine persoanele dislocate din Ucraina. Este important acum sa ramanem concentrati pe ceea ce conteaza si sa continuam eforturile de a ne sprijini vecinii, demonstrand ca empatia si grija fata de celalalt reprezinta valori stabile si nu emotii trecatoare. Pasul urmator este, din punctul nostru de vedere, integrarea pe piata muncii a celor care doresc sa ramana in tara, in paralel cu asistenta umanitara a celor care au nevoie. Ii invitam pe prietenii nostri ucraineni sa descopere un mediu divers, tolerant, performant, in care vor avea oportunitati si instrumente potrivite pentru a-si defini o cariera de care sa fie mandri. Aceasta initiativa este inca o dovada a faptului ca lumea Carrefour este o lume a oamenilor, mai presus de orice”, a declarat Alina Gamauf, HR, Corporate Affairs & CSR Director Carrefour Romania.

Totodata, Carrefour Romania continua eforturile de asistenta umanitara prin programul Banca de Alimente, derulat in parteneriat cu Crucea Rosie Romana. Astfel, compania directioneaza alimentele greu perisabile donate de clienti in statiile speciale de colectare din 41 de hypermarketuri catre populatia ucraineana, atat cea care intra in Romania, indiferent daca se stabileste aici sau se afla in tranzit, cat si pentru cea ramasa in Ucraina. Clientii pot dona si direct din contul Act for Good din aplicatia Carrefour catre cauza Banca de Alimente, unde 30 de puncte se convertesc intr-un aliment donat de catre Carrefour prin aceasta initiativa.

Clientii Carrefour Romania pot face cumparaturi direct in cele peste 360 de magazine din tara, unde cu aplicatia Carrefour si casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapida si usoara, sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasa sau Click & Collect: www.carrefour.ro si platforma BRINGO, disponibila gratuit in Google Play si App Store.