Eveniment

Alfredo Seafood promoveaza gama de peste proaspat la CARNEXPO Grill 2022

Alfredo Seafood, una dintre cele mai importante marci de peste si fructe de mare din Romania, participa la cea de-a treia editie a evenimentului CARNEXPO Grill, ce va avea loc in perioada 5-6 mai, la Olimp.

La editia din 2022, Alfredo Seafood va avea un stand unde va expune o vitrina spectaculoasa cu peste proaspat, pe gheata. Printre gamele de produse Alfredo Seafood pe care vizitatorii le vor putea vedea la CARNEXPO Grill, se afla pestele salbatic si de acvacultura, pestele proaspat ambalat in vid prin tehnologia SKIN, peste congelat etc.

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.