Bauturi

Cumpana investeste peste 3 milioane de euro intr-o noua fabrica

Noua fabrica Cumpana redefineste complet tehnologia folosita in procesele de spalare si sterilizare a bidoanelor, utilizand cea mai inalta tehnologia la nivel mondial – R.Bardi, ridicand astfel stacheta in ceea ce priveste siguranta si sanatatea consumatorului.

Pionier pe piata locala, Cumpana este furnizor de incredere pentru livrarea sistemelor watercooler si a apei de izvor, de o calitate desosebita, usor alcalina (ph: 8.2), pentru orice tip de afacere si este prezenta zilnic nu doar in companii ci si pe mesele consumatorilor casnici, in scoli, institutii, centre comerciale.

Cu un know-how de peste 25 de ani, produsele si serviciile Cumpana sunt imbunatatite continuu prin alinierea la cele mai exigente cerinte de calitate, dar si prin aderarea la cele mai noi tendinte ale pietei.

Conceputa pentru a se integra perfect in procesele tehnologice specifice industriei, tehnologia R. Bardi, este prezenta de 15 ani in fabricile Cumpana asigurand functionarea si mentenanta liniei de spalare si sterilizare a bidoanelor de apa. Aceasta tehnlogie de ultima ora, contribuie la mentinerea sigurantei si sanatatii consumatorilor.

“Evolutia constanta a companiei implica oamenii si responsabilitatea pe care o avem pentru ei. De aceea, anul acesta, suntem pregatiti sa extindem capacitatea de productie si sa dezvoltam noi produse si servicii pe termen scurt si mediu, dar si sa asiguram mentinerea calitatii produselor si serviciilor noastre, in conformitate cu cele mai recente standarde internationale. Viitorul inseamna prezentul bine pregatit azi, viziunea de azi, seriozitatea si rigurozitatea cu care ne facem treaba azi, echilibrul de azi”, a declarat Florin Danila, administrator Cumpana.

Capacitatea de productie a noii fabrici este proiectata incat sa acopere chiar si cele mai solicitante perioade din an, in lunile de vara, apa Cumpana ajungand la peste un milion de consumatori nationali.