Ambalaje

Syngenta Crop Protection prezintă EvoPac™

Syngenta Crop Protection anunță EvoPacTM, o gamă inovatoare de ambalare pentru lichide concepută în strânsă colaborare cu cultivatorii, care, alături de capacul easyconnect poate reduce semnificativ expunerea operatorului și riscul potențial de scurgeri la umplere.

EvoPacTM vine cu o varietate de caracteristici noi, un design modern, ergonomic pentru manipulare, turnare, clătire și eliminare mai ușoară. Mark Hall, șeful departamentului de afaceri durabile și responsabile EAME, explică: „În primul rând, mânerul rotativ și flexibil al noii sticle le permite fermierilor să toarne în siguranță produsul în buncărul de inducție atunci când este utilizat în mod tradițional. Când utilizați sistemul easyconnect, designul mânerului sprijină rotirea cu susul în jos și poziționarea precisă a sticlei pe cuplaj. În al doilea rând, sticla este translucidă și permite utilizatorului să vadă produsul rămas în sticlă. În al treilea rând, nu există zone în care produsul să poată rămâne datorită unghiurilor rotunde ale pachetului și gâtului său central.”

Odată cu introducerea EvoPacTM, Syngenta își intensifică eforturile pentru a face operațiunile din fermă mai sigure, mai ușoare și mai ecologice. „Sunt foarte mândru de lansarea EvoPacTM. Este o altă etapă importantă în atingerea „Obiectivului Zero”, zero incidente în operațiunile noastre. În calitate de chimist, înțeleg frustrarea de a face față cu echipamente nepractice și de a vărsa accidental substanțe chimice”, spune Alexandra Brand, Director Regional EAME. „EvoPacTM este o situație de câștig-câștig – fermierii beneficiază, mediul înconjurător și Syngenta beneficiază printr-o orientare sporită către clienți.”

Dezvoltarea EvoPacTM a fost puternic condusă de provocările practice și nevoile cultivatorilor. „Când mi s-a cerut să mă alătur unui grup de operatori de clasă mondială pentru a ajuta la dezvoltarea acestui nou ambalaj, nu a trebuit să mă gândesc de două ori. Syngenta a fost primul producător care ne-a implicat într-un stadiu atât de timpuriu, ascultându-ne și dându-ne posibilitatea de a testa diferite prototipuri în faza de proiectare”, spune cultivatorul Iain Robertson din Marea Britanie. „Este impresionant să văd cum ideile noastre prind viață. Abia aștept să ajungă aceste cutii noi la fermă.”

Odată cu lansarea EvoPacTM, Syngenta sprijină angajamentul CropLife Europe de a pune la dispoziție fermierilor și operatorilor europeni sistemele de transfer închise (CTS) până în 2030. Noul ambalaj este compatibil cu easyconnect CTS, care a fost dezvoltat într-un efort inter-industrial de către liderii. -jucători din industrie. Implementarea comună de către diverși lideri din industrie oferă fermierilor libertatea de a alege dintr-o gamă largă de produse.

EvoPacTM acoperă gama de ambalaje pentru lichide și pentru îngrijirea semințelor CP Syngenta (1L, 5L și 10L) și non-core (3L și 7,5L) și va fi introdus în Europa, Africa și Orientul Mijlociu. EvoPacTM va fi disponibil mai întâi în țările pilot easyconnect, inclusiv Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Țările de Jos și Regatul Unit. Până în 2025, EvoPacTM va fi introdus în întreaga regiune EAME. A fost dezvoltat conform standardelor de încredere ale Syngenta, testat conform reglementărilor ONU privind transportul mărfurilor periculoase completate de teste de performanță și teste funcționale cu fermieri.