Food

Lanţul de restaurante Spartan a ajuns la 70 de unităţi 

Lanţul de restaurante Spartan, deţinut de omul de afaceri Ştefan Mandachi, a ajuns să cuprindă peste 70 de locaţii în toată România, odată cu inaugurarea unui nou restaurant în centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Conform strategiei de business care vizează dezvoltarea şi inovaţia, compania investeşte în digitalizarea restaurantelor sale, implementând kioskuri self order, care permit clienţilor să comande rapid, uşor şi în siguranţă produsele dorite. “Spartan îşi continuă expansiunea în România conform proiecţiilor noastre şi suntem nerăbdători să ne atingem obiectivul din acest an – deschiderea restaurantului cu numărul 100. După doi ani de pandemie, în care businessurile, mai ales cele din zona de HORECA, s-au mişcat mai mult cu frâna de mână trasă, iată că am revenit, din nou, la normalitate, ceea ce ne dă şansa de a ne continua planurile ambiţioase, atât în ţară, cât şi în afara ei”, a precizat Ştefan Mandachi, fondatorul Spartan.

Deschiderea oficială a restaurantului din Sun Plaza are loc joi, 24 martie 2022, când se va organiza şi o tombolă, cu un premiu în bani în valoare de 500 de euro. “Spartan este unul dintre cele mai mari lanţuri de restaurante din România la nivel de număr de angajaţi. Avem peste o mie de angajaţi în toată reţeaua noastră, oameni care au crezut în noi, oameni care au construit alături de noi, oameni care, mai presus de orice, formează familia Spartan. Lor le mulţumesc, pentru că succesul nostru pe toate planurile – clienţi mulţumiţi, dezvoltarea reţelei – se datorează lor”, a punctat Ştefan Mandachi.

Lanţul de restaurante a fost fondat în 2012 şi face parte din grupul Strong MND Corporation SRL, împreună cu Mandachi Hotel & Spa, Mandachi Business Center şi francizele: Mefi Cafe, sala de fitness Bum Bum Box, Concept SPA BioTransylvania, Restaurant Don Stefano, Centru de evenimente Magnificus şi restaurantele cu specific grecesc Hercule.