Food

Sameday livreaza Roadele Muntilor Fagaras

Foodhub-ul Roadele Muntilor Fagaras isi extinde reteaua de distributie la nivel national prin parteneriatul cu Sameday, una dintre cele mai mari companii de curierat din Romania.

Roadele muntilor – merinde alese din Fagaras culese este un proiect al Fundatiei Conservation Carpathia care sustine micii producatori din satele de munte si ii ajuta sa aiba acces la piete de desfacere pe termen lung.

Prin acest parteneriat, peste 100 de produse create de 25 de producatori locali, beneficiaza de servicii de distributie rapida a cosurilor cu produse alimentare oriunde in tara, in conditiile in care acestia nu au posibilitatea sa ajunga usor pe piete mari de desfacere.

Centrul alimentar de colectare si distributie (Food Hub) a produselor locale din zona Muntilor Fagaras a fost creat de Fundatia Conservation Carpathia in anul 2021 si are ca scop sustinerea si promovarea micilor afaceri locale, care fac agricultura in mod responsabil si care respecta natura.

Pana acum, Roadele Muntilor ajungeau in trei orase mari din Romania, prin intermediul distributiei asigurate de echipa Conservation Carpathia. Doritorii au la dispozitie cosuri predefinite, pline cu merinde specifice Muntilor Fagaras: hribi, fragi in dulceata, afine si mure in siropuri fara zahar, branzeturi, miere, sucuri si compoturi, produse local, in diferite combinatii sanatoase. Comenzile se plaseaza online, prin completarea unui formular de comanda disponibil pe pagina de Facebook a food – hub-ului (https://www.facebook.com/RoadeleMuntilorFagarasFH/), iar acestea sunt livrate oriunde in tara de catre compania de curierat Sameday. Toti producatorii locali din Roadele Muntilor sunt certificati, respecta natura in procesul de productie, cultivare sau culegere.

“Parteneriatul cu compania de curierat Sameday este un pas inainte in sustinerea satelor din vecinatatea muntilor Fagaras. Food-hub-ul Roadele Muntilor pune impreuna producatori de la care merita sa cumperi, care lucreaza pamantul cu respect fata de natura si fata de cumparator. Acesti oameni merita sa fie cunoscuti si promovati. Iar mancarea buna trebuie sa ajunga pe cat mai multe mese”, a declarat Istvan Szabo, manager afaceri verzi.

Cu o experienta de peste 14 ani pe piata din Romania, Sameday este compania de curierat care a inregistrat cea mai spectaculoasa crestere in ultimii ani, numarandu-se, in prezent, printre principalii jucatori din segmentul sau de piata. Cu o echipa de peste 4.500 de angajati si parteneri, compania este prezenta in Romania si in Ungaria, oferind atat servicii de livrare door-to-door, cat si livrare in peste 2.800 de lockere easybox.