Tehnologie

Noul John Deere 6R 185: Campion pe drum

Transportul rutier face parte din activitatea de zi cu zi a fermierilor si antreprenorilor, iar noul 6R 185 este special conceput in acest scop, avand un punctaj ridicat pentru economia sa. La doar trei luni de la lansare, puternicul 6R 185 John Deere cu sase cilindri este oficial cel mai eficient tractor de sub 250 CP de pe sosea.

In testul de transport DLG PowerMix 2.0, noul 6R 185 a consumat doar 355 g/kWh Diesel si 14 g/kWh DEF. In functie de preturile regionale la motorina si DEF, acest lucru permite economii de costuri de pana la 2,00 EUR/h in timpul transportului, ceea ce inseamna ca fermierii si antreprenorii isi pot reduce costurile de operare si mai mult.

Acest lucru face din 6R 185 un tractor rutier nascut. Cu o greutate redusa fara incarcatura de 7,9 tone, ofera o putere maxima de 234 CP cu IPM. In plus, 6R 185 dispune de transmisia foarte eficienta AutoPowr™ alaturi de un motor PowerTech™ PVS de 6,8 litri dovedit.

Cu acest rezultat, 6R 185 continua sa se bazeze pe succesul sau din seria 6R.

Anterior, 6R 250 a atins cele mai bune valori de testare PowerMix masurate vreodata in clasa de performanta de 250 CP plus. Drept urmare, tractorul este in continuare lider incontestabil.

Toate tractoarele John Deere au fost testate conform specificatiilor stricte ale exigentului test de transport DLG PowerMix la centrul de testare DLG din Groß-Umstadt. Ciclurile de testare pe sosea implica conducerea in conditii tipice de functionare cu sarcini mici si mari.